menu

Vliegtickets Parijs – Ho Chi Minh

Om in Vietnam te geraken neem je niet even vlug de wagen en vliegen is dan ook de enige oplossing. Wij boeken een vliegticket via Air France-KLM. Vanaf Brussel zijn geen rechtstreekse vluchten mogelijk.

Onze weg om in Viëtnam te geraken:

TGV – Thalys: vanaf Brussel Midi (Zuid) ben je in net iets meer dan een uur in het hartje van de Franse luchthaven Charles de Gaules te Parijs. Vanaf het station is het heel gemakkelijk om in de luchthaven te geraken en alles staat duidelijk aangeduid. Vlucht

Parijs – Ho Chi Minh: Onze Airbus 340-300 had zo’n dikke 11 uur nodig om de 10250 km af te leggen. Tijdens de vlucht krijg je een uitgebreide maaltijd met keuzemenu, een ontbijt en kan je gedurende de gehele vlucht drankjes en versnaperingen vragen.

Taxi van de Ho Chi Minh luchthaven (Tan Son Nhat) naar het centrum: Vanaf de luchthaven moet je nog rekenen op zo’n 45 minuten rijden om in het centrum van Ho Chi Minh te geraken. Aan de uitgang van de luchthaven staan tientallen chauffeurs u op te wachten. Afbieden is de boodschap.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen