menu

Vliegtickets Orlando

Orlando is één van de topbestemmingen in Florida en bied je tal van ontspanningsmogelijkheden zoals pretparken, golfmogelijkheden en uitstapjes naar bijvoorbeeld Cape Canaveral. Orlando is het jaar door heel populair en heel veel toeristen komen naar Orlando via het vliegtuig. Er zijn dan ook heel wat vluchten en maatschappijen die op deze bestemmingen vliegen.,

Binnen Amerika kun je vanuit alle staten vliegen en landen doe je op de twee voornaamste luchthavens van de stad, namelijk Orlando International Airport en Orlando Sanford International Airport. Ook vanuit Europa zijn er tal van mogelijkheden om hier te geraken.

Orlando International Airport
Orlando International Airport is de belangrijkste luchthaven en ontvangt vluchten uit meer dan 60 verschillende steden binnen de US en meer dan 20 internationale bestemmingen. Sommigen zijn non-stop, dus alvast een goede zaak voor zij die zo vlug mogelijk de pretparken willen verkennen of een aantal bezienswaardigheden willen aandoen. Hier tref je ook mogelijkheden aan om een wagen te huren en in de buurt zijn tal van hotels gelegen. Vanaf de luchthaven ben je, zonder de file, in een half uur in de bruisende binnenstad. Veel hotels in Orlando zijn gelegen rond diverse districten maar ook aan de luchthaven zelf zijn tal van mogelijkheden. Veel hotels bieden ook gratis shuttlediensten aan van en naar de luchthaven, alvast een optie om naar te kijken bij het boeken van je hotel.

Orlando Sanford International Airport
Een tweede grote luchthaven in Orlando is Orlando Sanford International Airport. Hij is kleiner dan de International Airport en biedt vooral binnenvluchten aan. Ook hier heb je mogelijkheden om een wagen te huren of een overnachting in de buurt te boeken. Vanaf deze luchthaven kun je ook heel gemakkelijk de autosnelweg op of de vele pretparken bereiken.

Voor vakantiegangers die uit België of Nederland komen bestaan er geen rechtstreekse vluchten. Over het algemeen wordt op Atlanta, New York of Chicago gevlogen en kun je nadien een binnenvlucht nemen naar Orlando of eventueel het iets dieper gelegen Miami om Florida te verkennen. Met zo veel dingen te doen in Orlando als Disney World of de Universal Studios kan het niet anders dan dat dit jouw beste vakantie ooit wordt!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen