menu

Vliegtickets India

India heeft een vrij groot aantal luchthavens, maar een groot deel daarvan zijn militaire luchthavens of bedienen alleen binnenlandse vluchten. De luchthavens worden steeds efficiënter, en waar men vroeger moeite zou kunnen hebben met bagage en douane, is dit tegenwoordig grotendeels verholpen.,

De internationale luchthavens zijn meestal in de buurt van grote steden gelegen, zoals de internationale luchthaven van Delhi (Indira Gandhi International Airport) of Mumbai (Chhatrapati Shivaji International Airport). Vanuit de kleinere luchthavens kan men vaak een binnenlandse vlucht nemen, waardoor men veel tijd kan besparen als men meerdere steden in India wil bezoeken die ver van elkaar liggen.

Er worden naar meerdere steden in India vluchten vanuit Brussel aangeboden. Meestal zijn er wel één of meerdere tussenstops in bijvoorbeeld Duitsland. Brussels Airlines heeft drie rechtstreekse vluchten naar India, namelijk naar Chennai, Delhi en Mumbai. Ook vanuit andere luchthavens in de buurt van België, zoals bijvoorbeeld Parijs, Londen, Schiphol en München, vertrekken er vliegtuigen naar India.

Tijdens het hoogseizoen (van oktober tot februari) is het heel wat drukker ter plaatse (omdat het weer in India dan beter is dan tijdens de zomer, wanneer het er drukkend warm kan zijn), en dit heeft ook zijn weerslag op de prijs van de vliegtickets, die dan een stuk duurder worden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen