menu

Vliegtickets Hanoi – Vientiane

Heel wat mensen reizen maanden door Azië waarbij velen na een bezoek aan Vietnam ofwel naar China trekken ofwel Laos aandoen. Na onze rondreis door Vietnam trekken kiezen wij voor Laos. Het kan over land doch dat is een eindeloze onderneming waarbij je met heel veel onvoorziene zaken dient rekening te houden. Een vlucht dus maar…

Onze weg om van Hanoi naar Luang Prabang te geraken:

Vlucht Hanoi – Vientiane – Luang Prabang: Je kan kiezen om je vlucht op voorhand te boeken hier in Belgie of ter plaatse. Lokaal is het vaak wat goedkoper en geeft je meer vrijheid doch vooral tijd om eventueel enkele dagen te kunnen wachten is cruciaal …

Vanaf het centrum van Hanoi dien je rekening te houden met een taxirit van een uur naar de luchthaven. Wij kiezen voor een vlucht van Vietnam Airlines, een dochteronderneming van Air France – KLM. Binnen Vietnam verzorgen zij trouwens ook binnenlandse vluchten.

Vlucht Hanoi – Vientiane: vliegtijd van ongeveer een uurtje met een Fokker 70 van Vietnam Airlines. Ter plaatse dien je luchthaventaks te betalen. Er is mogelijkheid tot het omwisselen van geld op de luchthaven van Vientiane.

Vlucht Vientiane – Luang Prabang: korte vlucht van 45 min met een ATR 72 propeller van Lao Airlines.

Bij het buitenkomen van de luchthaven in Luang Prabang kan je via minibusjes of taxi's naar het centrum.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen