menu

Vliegtickets Florida

Omdat Florida als vakantiebestemming ook bij Belgen zo populair is, heb je mogelijkheden te over om er dagelijks heen te vliegen. Dit kan via tussenstops met organisaties als Brussels Airlines, American Airlines, Delta Airlines, KLM, British Airways en vele andere. In de toekomst zijn er ook heel wat plannen van low cost organisaties om richting Amerika te vliegen.,

Binnenvluchten in Amerika
Waarschijnlijk zal je als Belg of Nederlander landen op New York, Chicago of Atlanta, de thuisbasis van ondermeer American Airlines, United Airlines en Delta Airlines. Van daaruit worden dagelijks meerdere vluchten gedaan naar Orlando, Fort Lauderdale, Miami of The Keys.

Goedkope vliegtickets Florida
Eens in Amerika kun je ook opteren om een goedkope luchtvaartmaatschappij te nemen. Zo heb je tal van luchtvaartmaatschappijen die net zoals Ryanair bij ons, een beperkte service geven. De bekendste zijn ondermeer JetBlue, Frontier en in mindere mate Southwest.

Internationale vluchten
Florida is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en meer dan de helft van de 34 miljoen toeristen die jaarlijks hier op vakantie gaan komen uit Europa en Azië. Om daar te geraken zijn er meer dan 100 maatschappijen waar je een beroep op kunt doen. De populairste luchtvaartmaatschappijen die dagelijks vanuit Europa vluchten aanbieden zijn ondermeer Air France, British Airways, Lufthansa en Virgin Atlantic.

Luchthavens in Florida
Naast de bekendste internationale luchthavens van Orlando, Fort Lauderdale, Tampa en Miami is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te vliegen op Key West, Ft. Myers, Naples, Sarasota of Daytona Beach. In totaal zijn er meer dan 10 plaatsen binnen de staat Florida waar je kunt naar toe vliegen.

Wil je op vakantie naar Florida, dan is het alvast duidelijk dat zowel het weer, de hotels, de mogelijkheden om een auto te huren en de ruime keuze aan vluchten je alvast niet zullen tegenhouden.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen