menu

Vliegtickets Delhi

Delhi wordt door veel toeristen uitgekozen als startpunt van een reis in India, omdat het zeer makkelijk te bereiken is met het vliegtuig. De internationale luchthaven van Delhi is Indira Gandhi International Airport. Er is ook een kleinere luchthaven, namelijk Diu Airport, die binnenlandse vluchten bedient.,

Met Brussels Airlines kan men rechtstreeks van Brussels Airport naar Delhi vliegen. Het is ook mogelijk een rechtstreekse vlucht naar Delhi te boeken met Jet Airways, maar Brussels Airlines en Jet Airways zijn partners en verzorgen samen de vluchten naar Delhi (men kan dus bijvoorbeeld een heenreis boeken bij Brussels Airlines en een terugreis bij Jet Airways of omgekeerd).

Met andere luchtvaartmaatschappijen kan men ook vanuit Brussel vertrekken, maar dan is er vaak sprake van één of meerdere tussenstops. Als men met Lufthansa vliegt, moet men bijvoorbeeld in München overstappen op een vlucht naar Delhi. Met Austrian Airlines maakt men een tussenstop in de luchthaven van Wenen. Ook met Etihad Airlines kan men vanuit Brussel naar Delhi gaan, maar dan moet men overstappen in Abu Dhabi.

De vliegtijd tussen Brussel en Delhi bedraagt ongeveer acht uur en dertig minuten (bij een ononderbroken reis). De daadwerkelijke reistijd kan echter een stuk hoger liggen als men tussenverbindingen en tussenstops heeft.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen