menu

Vliegtickets Amritsar

De luchthaven van Amritsar heet Sri Guru Ram Dass Jee International Airport en is gelegen op 11 kilometer naar het noordwesten van Amritsar. De luchthaven is niet zo groot als die van Delhi en er komen ook niet zoveel internationale vliegtuigen aan, maar toch kan het interessant zijn in Amritsar aan te komen als men in de stad of in de buurt van de stad een hotel geboekt heeft.,

Er worden vanuit Brussel geen rechtstreekse vluchten naar Amritsar ingelegd. Er is altijd sprake van één of meerdere tussenstops (dit kan bijvoorbeeld Delhi, Londen of Milaan zijn).

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vanuit Brussels Airport vertrekken naar Amritsar. Men kan bijvoorbeeld voor Brussels Airlines kiezen (met tussenstop in Delhi; vanuit Delhi is het minder dan een uur vliegen naar Amritsar). Deze vluchten zijn in samenwerking met Air India. Maar ook Air India zelf legt vluchten in tussen Brussel en Amritsar (met tussenstop in Londen waar men van luchtvaartmaatschappij moet wijzigen).

De totale vliegtijd van Brussel naar Amritsar varieert sterk, van dertien uur tot meer dan zestien uur. Dit is afhankelijk van maatschappij tot maatschappij, en men moet daarbij ook nog eens de tijd van één of meerdere eventuele tussenstops bijrekenen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen