menu

Vliegtickets Agra

De luchthaven van Agra, ook wel Kheria Airport genoemd, is op 5 à 7 kilometer van de stad gelegen. De luchthaven heeft naast een militaire functie ook een publieke functie, maar deze is eerder beperkt, omdat de dienstregeling van Agra Airport zeer gelimiteerd is.,

De enige luchtvaartmaatschappij die door Agra Airport bedient wordt is namelijk Kingfisher Airlines. Deze maatschappij verzorgt, naast verscheidene andere binnenlandse en ook internationale vluchten, lokale vluchten tussen Agra en Delhi.

Het is dus niet mogelijk om rechtstreeks vanuit Brussel naar Agra te vliegen (aangezien geen enkele andere luchtvaartmaatschappij landt op de luchthaven van Agra), tenzij men vanuit Brussel een vlucht boekt naar Delhi en vervolgens vanuit de luchthaven van Delhi een vlucht te nemen naar Agra.

Er kan heel wat tijd bespaard worden als men besluit het vliegtuig naar Agra te nemen in plaats van uit een andere luchthaven te vertrekken en de trein of bus naar Agra te nemen of een auto te huren. Men dient er echter rekening mee te houden dat er niet het hele jaar door vluchten tussen Agra en Delhi ingelegd worden.

Enkel in het hoogseizoen (van oktober tot en met januari) wordt deze luchthaven gebruikt door Kingfisher Airlines, waardoor er in de overige maanden geen vluchten van en naar Agra vertrekken. Het duurt ongeveer een uur om van Agra naar Delhi te vliegen en tijdens het hoogseizoen zijn er elke dag vluchten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen