menu

Vier redenen waarom jij deze zomer naar Hawaii wilt

Wil jij weg naar de zon dit jaar maar heb je geen idee waar je naar toe wilt? Heb je al eens aan Hawaii gedacht? Veel mensen denken meteen aan de clichés. De eilanden hebben echter meer te bieden dan Hula meisjes en bebloemde kleding.

1. Zon overgoten bounty stranden
De kilometers en kilometers aan strand raken nooit verveeld en bieden een scala aan activiteiten. Denk aan snorkelen, duiken, windsurfen, beachvolleyen en luieren in een hangmat.

2. Maar liefst vijf nationale parken
Of je nu op zoek bent naar een actieve dagbesteding, een cultureel uitstapje of een les in Belgische geschiedenis, gegarandeerd dat één van deze parken het voor je heeft. Bezoek vooral de Haleakala Crater in de vroege ochtend en geniet van een parchtige zonsopkomst.

3. Verschillende eilanden, verschillende gezichten
Iedere eiland heeft zijn eigen prachtige omgeving. Adembenemende uitzichten, watervallen en uitgetrekte jungle’s zijn maar enkele voorbeelden.

Op Kauai geniet je van een tocht door de zogenaamde “Grand Canyon of the Pacific”. Hier waan je je even terug naar een tijdperk zonder de aanwezigheid van mensen.

Oahu biedt fantastische uitkijkpunten over de Hawaiiaanse eilanden vanuit de Koolau Mountains.
Op het eiland Molokai bevindt zich de hoogste zee klif ter wereld. De echte waaghaals huurt een ezel voor een rondtocht over dit prachtige natuur verschijnsel.

Heb je het niet zo op hoogtes, ga dan voor een speurtocht door de Jungle van Lanai. Waan je een ware Indiana Jones en probeer de inheemse dieren op je camara vast te leggen.

Op Maui geniet je van het Haleakala National Park. Huur een 4-wheel drive en geniet van geweldige uitzichten terwijl je je richting de eerder genoemde Haleakala Krater begeeft.

Op Hawaii’s Big Island bezoek je The Valley of the Kings met zijn geweldige bossen en watervallen.

4. Leerzaam
Wil je iets meer uit je vakantie halen dit jaar en wil je je Engels bijspijkeren? Misschien is de cursus Engels in VS van ESL taalreizen iets voor jou. Deze cursus bied jou een betere kennis van de Engelse taal maar ook een geweldige reiservaring. Geniet van de cultuur, het eten en de mensen op Hawaii terwijl je aan je CV werkt. Na de talencursus kan je gemakkelijk een rondreis maken door Amerika of de Caraïben. Gegarandeerd dat je nieuwe vrienden op Hawaii je goede tips kunnen geven.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen