menu

Vervoer naar Toscane

Toscane ligt in het Noordelijk gedeelte van Italië net over de Alpen. Om er te geraken heb je tal van mogelijkheden. Wij bespreken de mogelijkheden met de wagen, het vliegtuig en de trein.

Met de wagen naar Toscane

Niet direct de snelste manier om er te geraken maar met de wagen op reis gaan heeft zijn charmes. Zo rij je, om in Toscane te geraken, door maar liefst 5 landen. Ontdek de snelste route en enkele interessante stopplaatsen op je weg naar de zon.
» Met de wagen naar Toscane

Met het vliegtuig naar Toscane

De snelste manier om in Toscane te geraken is ongetwijfeld met het vliegtuig. Er zijn een aantal grote luchthavens zoals deze van Firenze, Pisa, Milaan, of zelfs het iets verder gelegen Venetië of Rome. Vanaf Brussel vliegen dagelijks meerdere vluchten richting het zonnige Toscane.
» Vliegtickets Toscane

Met de trein naar Toscane

Het is mogelijk om vanuit België naar Italië te reizen met de trein. Ook binnen Italië is er een heel praktisch spoorwegnet die je naar alle uithoeken in Italië kan brengen. We geven je enkele mogelijkheden.
» Met de trein naar Toscane

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen