menu

Verblijf tijdens je vakantie in Wetzlar in Michel hotel Wetzlar

In de Duitse deelstaat Hessen ligt de plaats Wetzlar. Wetzlar is een leuke stad om te bezoeken. Het centrum van de stad staat bekend om de vele historische vakwerkhuizen en er staan veel gebouwen die gebouwd zijn in de romaanse, de gotische en renaissance stijl. Daarnaast bezit de stad de oudste gotische kerk van Duitsland, de Dom van Wetzlar. Reeds in 1230 werd er met de bouw gestart en is tegenwoordig nog steeds niet af, omdat er nog een kerktoren mist. Wetzlar is dus een ideale stad om te bezoeken als je van geschiedenis en architectuur houdt. Overnachten kun je dan gaan doen in Michel hotel Wetzlar op vijf minuten loopafstand van het oude centrum.

Michel hotel Wetzlar

© Reisfanaten.be

Michel hotel Wetzlar
Het viersterren hotel heeft maar liefst 150 kamer en tien vergaderruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en grotere feesten. Daarnaast biedt het hotel zijn gasten het gebruik van een zwembad, sauna en fitnessruimte aan. Ook op culinair gebied is het hotel ruim voorzien. Een restaurant, een wijnlokaal en een sportbar zijn de keuzemogelijkheden om te dineren of ‘s avonds te ontspannen. Parkeren gaat ook heel gemakkelijk in de parkeerkelder onder het hotel. Ook om het hotel is te parkeren en op 150 meter van het hotel ligt de parkeergarage van de stad Wetzlar. Het is ook mogelijk om een e-bike of een auto van het hotel te huren.

Kamers
Het hotel heeft de keuze uit drie type kamers: Standaard kamer, Comfort kamer en Superior kamer. Het enige verschil tussen deze types zijn de afmetingen van het bed en de iets luxere afwerking van bijvoorbeeld vloerbedekking. Alle kamers zijn voorzien van een extra grote badkameringang van 81 centimeter, zodat elke kamer geschikt is voor rolstoelers. De kamers zijn standaard uitgerust met tv, radio en telefoon en is er gratis wifi voor internettoegang. Afhankelijk van welke kamer je hebt is de badkamer voorzien van een bad of een douche en een make-up spiegel. Het is mogelijk om gebruik te maken van de roomservice en de wekdienst van het hotel.

Michel hotel Wetzlar

© Reisfanaten.be

Gastronomie
In hotel-restaurant ‘CUT’ is ruimte voor 96 gasten, die kunnen genieten van een uitgebreide kaart, waarbij de gerechten met steak van jonge stieren erg populair zijn. Het restaurant is opgedeeld in een gedeelte restaurant en een wijnlokaal voor nog eens 45 gasten. Het restaurant is ook de plek waar je ‘s morgens het ontbijt geserveerd wordt van 6:30 uur tot 10:30 uur op werkdagen en op zaterdag van 7:00 uur tot 12:00 uur. Op zondag kun je er genieten van een brunch van 7:00 uur tot 14:00 uur. Naast het restaurant ligt sportbar ‘CHAMPS’. Hier kun je ‘s avonds vanaf 18:00 uur tot 01:00 uur gezellig een drankje drinken. In het weekend is de sportbar vanaf 15:00 uur geopend. Er hangen enkele tv toestellen waar de belangrijkste nationale en internationale sportwedstrijden getoond worden, dus gezamenlijk sport kijken onder het genot van een drankje is hier heel goed mogelijk. Zowel het restaurant als de sportbar liggen op de derde etage van het hotel.

Wetzlar

© Reisfanaten.be

Meer informatie

Onze vakanties in Hessen
Onze hotels in Hessen
Onze uitstappen in Hessen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen