menu

Veelzijdige vakantie Frankrijk

Frankrijk is één van de populairste vakantielanden van Europa. Een vakantie met je geliefde in het romantische Parijs, met de kinderen naar Disneyland of genieten van de prachtige natuur in streken als de Dordogne. Frankrijk biedt vele mogelijkheden voor een fantastische vakantie. Een kleine greep uit de vakantiesoorten vind je in dit artikel.

Sportieve vakantie Frankrijk
Voor de sportievelingen onder ons is Frankrijk een interessante bestemming. Neem nou de Ardèche met haar vulkanische landschap, golvende heuvels, dichte bossen en woeste rivieren. Hier kun je de mooiste wandelingen maken, terwijl je je alleen op de wereld waant. Maar deze streek leent zich ook uitstekend voor bloedstollende kano- en raftervaringen, mountainbiketochten en ga zo maar door. Ook de andere streken van Frankrijk hebben op sportief vlak veel mogelijkheden.

Eindeloze stranden
De Franse Rivièra of de Côte d’Azur is het populairste kustgebied van ‘La douce France’. Hier vind je mondaine badplaatsen zoals Nice, Cannes en Saint-Tropez waar de jetset vakantie viert. Natuurlijk zijn er ook minder bekende, en ook niet onbelangrijk minder dure, badplaatsen aan de Franse kustlijn te vinden. Hier is zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze, zonovergoten strandvakantie.

Klik hier voor meer informatie over een vakantie in Frankrijk

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen