menu

Van der Valk hotels

Wijd verspreid over voornamelijk België, Nederland en Duitsland kan u overal op Van der Valk hotels rekenen voor een comfortabel verblijf. Voor wie meer exotische bestemmingen verkiest zijn er ook filialen nabij de Côte d’ Azur (Frankrijk), de Costa Brava (Spanje) en op kleinere eilanden in de Caraïbische Zee (Curaçao en Kralendijk).

van der valk kontiki beach

Van der Valk hotels valt dan ook niet te klasseren als één type hotel. De verscheidenheid in locaties en faciliteiten maken dat zowel doorreizigers, zakenlui, gezinnen, sportliefhebbers, cultuurgegadigden, bourgondiërs, natuurliefhebbers en mensen die gewoon willen genieten van de rust aan hun trekken kunnen komen. Zo zijn er luchthavenhotels, familieresorts, golfhotels, verfraaide kastelen, theaterhotels, strandresidenties en restauranthotels. Vele resorts hebben daarenboven nog extra faciliteiten zoals vergaderzalen, sport- en fitnessruimten, fietsverhuur, casino’ s, sauna’ s en andere voorzieningen betreffende beauty en wellness.

van der valk zwembad

Al deze faciliteiten zijn vanzelfsprekend beschikbaar volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Van der Valk hotels vormen dan ook de ideale plaats voor koppels of gezinnen met diverse interessesferen of voor zakenlui die een combinatie van “business and pleasure” verkiezen. Anderzijds biedt dit ook de vakantiemogelijkheid waarbij één gezinslid in alle rust verder kan werken terwijl de rest van het gezin de tijd van hun leven heeft. Wie u ook bent en wat u ook verlangt bij Van der Valk Hotels bent u aan het juiste adres.

van der valk restaurant

Extra informatie: http://www.valk.com/nl

Onze ervaringen met Van der Valk hotels:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen