menu

Vakantiehuisjes huren in Frankrijk: alles wat u moet weten!

U bent vast al aan het plannen voor uw volgende vakantie. Heeft u al gekeken naar het huren van een huisje in Frankrijk? Dit is op heel veel plekken mogelijk: in de bergen, of juist aan zee. In maar liefst 22 regio’s in Frankrijk zijn huisjes beschikbaar voor u om te huren.

Vakantiehuisjes huren in Frankrijk alles wat u moet weten!

© Pixabay.com

Mogelijkheden
Of u nu liever uw vakantie ver van te voren plant, of juist gaat voor een last-minute vakantie. Bij ons is het geen probleem! U kunt daarnaast kiezen voor de lengte van de huurperiode. Een weekend, een midweek, een hele week, of zelfs langer. Ook heeft u heel veel keuze in locaties. Een onvergetelijke zomer beleef je in een vakantiehuis Frankrijk. Fan van de zee? Huur dan eens een vakantiehuis aan zee!

Vakantiehuis in de bergen
Bent u een echte natuurliefhebber, kies dan zeker voor een huisje in bijvoorbeeld de regio Ardèche. Hier kunt u eindeloos veel wandelroutes vinden en op veel plekken zijn meren te vinden, waar u heerlijk kunt afkoelen in het water. Ook kunt u hier grotten bezoeken. Spreekt dit u aan? Kijk dan ook even naar de regio’s Auvergne, Dordogne en Limousin. Vergeet ook zeker niet dat u hier een heleboel sportieve activiteiten kunt doen zoals fietsen, mountain biken, kanoën en andere activiteiten op het water.

Vakantiehuisjes huren in Frankrijk alles wat u moet weten

© Pixabay.com

Vakantiehuis aan zee
Misschien gaat u wel liever voor een echte zonvakantie aan zee! In die categorie is bij ons ook enorm veel keuze. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de regio’s Normandië, Bretagne en Languedoc – Rousillon. Vooral de laatste regio is uitermate geschikt voor een zonvakantie met het hele gezin. Hier wordt niet alleen de keuken heel erg gewaardeerd, maar heeft u ook de mogelijkheid om tot rust te komen in verschillende kuuroorden. De meest bekende streek in Frankrijk voor een zonvakantie is Côte d’Azur. Hier liggen ook de plaatsen waar u ongetwijfeld van gehoord heeft: Nice, Cannes en Saint Tropez, waar u de hele dag op het strand kan liggen.

Praktische zaken
Bij ons kunt u zelf uw vertrek- en terugkomstdatum invoeren. Ook kunt u zelf de regio kiezen en met hoeveel personen u op vakantie gaat. Wij zoeken vervolgens voor u de beste en voordeligste opties, zodat u snel de leukste villa kunt boeken! Er is ook een aparte optie voor het huren van een vakantiehuis met een hond. Dan zoeken wij voor u de huisjes waarin uw huisdier welkom is. Bent u daar juist niet zo van gediend, is dat ook geen probleem en kun je dit filter uitzetten. En maakt u geen zorgen over de prijs: in Frankrijk zijn een heleboel vakantiehuisjes voor een beperkter budget beschikbaar!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen