menu

Vakantie Phuket Thailand

Phuket is vooral bekend voor de talrijke stranden dat het eiland rijk is. Al deze stranden hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat het water er zeer helder is en dat er heel wat activiteiten georganiseerd worden.,

Het is onmogelijk om niet in vakantiestemming te komen als men de parelwitte stranden en azuurblauwe lucht ziet die zo typerend zijn voor Phuket. Phuket kan pronken met een gemiddelde temperatuur die doorheen het hele jaar boven 20°C ligt. De temperatuur van het water bedraagt doorgaans 25°C.

Langs de westkant van Phuket zijn de meeste stranden te vinden. Hoe meer naar het noordwesten van Phuket, hoe minder bekend de stranden zijn bij de toeristen. Het drukste strand van Phuket is Patong Beach. In de omgeving van dit strand vindt men de grootste concentratie restaurants, bars en hotels.

Het nachtleven is een prominent onderdeel van Phuket, en dit is duidelijk merkbaar door het grote aantal bars en café's. Vooral in de buurt van Patong Beach kan men genieten van een gevarieerd en entertainend uitgaansleven.

Het beste weer kan men verwachten van november tot april, wanneer er weinig tot geen regen is. Tijdens de overige maanden is het weer eerder onvoorspelbaar en komen er ook geregeld stormen voor.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen