menu

Vakantie Phang Nga Bay Thailand

Als men op Phang Nga Bay aankomt, krijgt men het gevoel middenin een postkaartje beland te zijn: de rotsen van kalksteen en het heldere water zijn van een betoverende schoonheid. Deze kalkrotsen zijn meteen het meest bekende uitzicht van Phang Nga Bay, maar lang niet het enige.,

Er zijn talloze kleine eilandjes in Phang Nga Bay. Sommige, zoals Ko Hong, kan men alleen bereiken met kayak of boot. Naar de meer bekende eilanden, zoals James Bond Island en Sea Gypsy Island, worden dagelijks overtochten georganiseerd.

De Similan Islands is een natuurpark dat bestaat uit een groep van negen eilandjes. Het grootste eiland is Ko Similan (waarnaar dit natuurpark genoemd is). De Similan Islands worden gekenmerkt door het de prachtige natuur die zowel boven als onder water te vinden is. Duikers van over de hele wereld bezoeken de eilandengroep om de schoonheid van deze onderwaterwereld te ontdekken. Het natuurpark behoort dan ook tot de beste duikplaatsen ter wereld.

Een uniek gegeven voor Phang Nga Bay zijn de zogenaamde 'hong'. Dit zijn open ruimtes die langs beide kanten omgeven worden door de hoge kalkrotsen, waardoor als het ware 'kamers' ontstaan. Het is onduidelijk hoe deze hong precies gevormd zijn. Het is een onvergetelijke ervaring om ter plaatse een kayak te huren en de hong zelf te ontdekken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen