menu

Vakantie Pattaya Thailand

Pattaya behoort tot één van de bekendste toeristische bestemmingen van Thailand. Deze stad heeft dan ook heel wat te bieden: ieder die een actieve vakantie met veel afwisseling en een uitgebreid aanbod aan uitgaansmogelijkheden zoekt, zal niet teleurgesteld zijn in Pattaya.,

Het zeer prominente uitgaansleven van Pattaya is berucht in heel Thailand en ver daarbuiten. Doorheen het hele jaar kan men hier terecht voor een uitbundig nachtleven. Prostitutie is echter een groot probleem, ook al probeert de overheid dit zoveel mogelijk in te dijken. Pattaya probeert zich daarom meer en meer te profileren als een gezinsvriendelijke badplaats.

Door de grote meerderheid aan westerse toeristen, zijn er naast de Thaise restaurants ook veel westerse restaurants. Door de grote verscheidenheid is er enorm veel keuze.

Winkelen is niet zo populair in Pattaya als in Bangkok of andere Thaise badplaatsen, maar toch heeft Pattaya een groot aanbod aan winkelmogelijkheden, gaande van grote supermarktketens tot souvenirshops.

Naast Pattaya Beach zijn er nog verschillende stranden die tot Pattaya behoren, zoals bijvoorbeeld Jomtien Beach  en Naklua Beach. De meeste van deze stranden zijn minder druk dan Pattaya Beach.

Voor een mooi uitzicht op Pattaya moet men zeker naar de heuveltop van Pratumnak Hill gaan. Van hieruit kan men Pattaya en omgeving het best bewonderen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen