menu

Vakantie Patong Beach Thailand

Patong Beach staat garant voor prachtige stranden, veel winkelmogelijkheden, luxueuze hotels, en vooral een groot aanbod aan entertainment. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Patong Beach al jaren een enorme toevloed van bezoekers van overal ter wereld heeft.,

Het strand heeft zich een mum van tijd ontwikkeld tot een populair toeristisch oord met vele aantrekkingsfactoren.

In 2004 werd Patong Beach, net zoals vele andere Thaise kustplaatsen, getroffen door een vernietigende tsunami. Maar amper één jaar na de tsunami was al niets meer te merken van de gevolgen van deze natuurramp. Alles wat door de tsunami vernietigd was, werd terug opgebouwd.

Patong Beach biedt een groot aantal plaatsen waar men kan winkelen. Een voorbeeld is Jungceylon, het eerste echte winkelcentrum dat er gebouwd werd en dat meer dan 200 winkels heeft. Maar ook buiten de winkelcentra kan men koopjes op de kop tikken: plaatselijke verkopers bieden op Patong Beach hun waren aan.

Al jaren staat Patong Beach steevast in de top 10 van de beste duikplaatsen ter wereld. Maar ook andere watersporten worden hier vaak beoefend: snorkelen, jetskiën, windsurfen en uiteraard ook zwemmen. Ook golf is op Patong Beach, net zoals op vele andere Thaise stranden, een populaire bezigheid.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen