menu

Vakantie Naklua Thailand

Voordat het toerisme in Naklua zijn intrede maakte, leefde de bevolking voornamelijk van het winnen van zout. Nu is Naklua echter vrijwel volledig afhankelijk van de inkomsten van het toerisme. Door de nabijheid van Pattaya Beach is het populair bij westerlingen, en dan vooral bij Duitsers.,

Het uitgaansleven is vrij bescheiden. Er zijn enkele bars langs de hoofdstraat, maar veel verder dan dat reikt het nachtleven niet. Ook de meeste restaurants zijn langs de hoofdstraat te vinden. Hier wordt vooral Thais eten opgediend. Als men westerse gerechten zoekt, dan kan men terecht in de restaurants van de talrijke hotels.

Winkelen wordt hier niet vaak gedaan en het aanbod aan winkels is niet groot. Op het strand zijn er ook geen verkopers, iets wat vrij ongewoon is een Thais strand. Meestal wordt aangeraden om naar Pattaya Beach te gaan om te shoppen.

Eén van de meest bezochte bezienswaardigheden van Naklua is het zogenaamde Sanctuary of Truth, dat noch een tempel noch een paleis is, maar een mix van beide. Het complex is volledig gemaakt uit teak. Dit is een plaats waar religie en filosofie samenkomen. De eerste indruk die de meesten krijgen van dit prachtige gebouw is dan ook bewondering en verbazing over de grootsheid van deze plaats.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen