menu

Vakantie Muang Thailand

Muang, ook wel Klong Muang genoemd, is één van de weinige stranden van Krabi dat nog de authentieke Thaise sfeer behouden heeft en weinig invloed van het toerisme ondervindt.,

Muang is nog maar zeer recentelijk door de toeristen ontdekt, en behoort daarom tot de kleine minderheid Thaise stranden die een oase van rust vormen. Aangezien het uitgaansleven op Muang nagenoeg onbestaande is, moet men andere streken opzoeken als men van het nachtleven wil genieten.

Het nabijgelegen Ao Nang is een goede keuze. Ook voor een groter aanbod aan restaurants moet men in Ao Nang zijn. In Muang zijn er slechts enkele restaurants, die voornamelijk verse visgerechten serveren.

Muang telt niet veel winkelgelegenheden, maar als men in alle rust wil rondsnuisteren, dan komt men al een heel eind in Klong Muang Plaza. Deze centrale winkelplaats bestaat vooral uit antiekwinkeltjes en winkels die lokale artisanale producten verkopen.

Men kan dus besluiten dat Muang een ideale plaats is om volledig tot rust te komen. Geen drukte, geen lawaai, geen stress: rust staat centraal op Muang. De toeristische activiteiten zijn tot een minimum beperkt om bezoekers een unieke vakantie te bieden, namelijk een vakantie van puur genieten van zon, zee en strand, en al de rest kan even vergeten worden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen