menu

Vakantie Lamai Beach Thailand

Lamai Beach wordt vaak gezien als het “kleine broertje” van Chaweng Beach. Het strand is niet zo lang en niet zo mooi als dat van Chaweng Beach, er zijn minder hotels, minder restaurants en bars en vooral: minder toeristen.,

Dit wil echter niet zeggen dat Lamai Beach slechter is dan Chaweng Beach: Lamai Beach is vooral aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een rustige vakantie.

Er worden dus heel wat minder activiteiten georganiseerd, maar twee sporten die hier doorgaan en erg in trek zijn bij de toeristen, zijn mountainbiken en karate.

Lamai Beach is ideaal om te winkelen; hoewel het aanbod producten minder groot is dan bij Chaweng Beach, is hier heel wat te zien. Er is een dagelijkse markt met verse groenten en fruit en heel wat andere voedingswaren. Er is ook een 'Night Bazaar' waar men vanalles kan vinden.

De restaurants zijn hier kleinschaliger dan in Chaweng Beach. Er worden vooral visgerechten en andere Thaise gerechten opgediend.

Het nachtleven op Lamai Beach is iets minder woelig dan op Chaweng Beach. Aangezien dit deel van Koh Samui vooral mikt op families en vakantiegangers die van de rust genieten, zijn er niet veel bars en is er ook geen last van nachtlawaai.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen