menu

Vakantie Krabi Thailand

De stad Krabi ligt in het zuidwesten van Thailand. Toerisme is hier een belangrijke factor: Krabi ontvangt jaarlijks veel bezoekers, maar veel toeristen reizen ook meteen na aankomst in Krabi verder naar andere stranden. Krabi is vooral bekend voor de vele eilandjes en de kenmerkende rotsen uit kalksteen.,

Qua activiteiten moet Krabi zeker niet onderdoen voor andere Thaise stranden: duiken, golf, kajakken, vissen, bergbeklimmen, al deze sporten kan men op Krabi beoefenen. Vooral bergbeklimmen is hier zeer populair.

Op amper 3 km van Krabi ligt Wat Tham Sua, de Tiger Cave Temple. Hier kan men veel mooie boeddhabeelden bezichtigen, en ook de grot zelf is zeker een bezoekje waard. Op de wanden van de grot zijn namelijk vreemde vormen te zien die de vorm hebben van pootafdrukken van een tijger; hieraan dankt de tiger Cave Temple zijn naam. De grot wordt volledig omgeven door bossen.

Als men de toren van Wat Tham Sua beklimt, die gemaakt is uit kalksteen, bekomt men dan ook een prachtig uitzicht van de omgeving: dit panorama is de 1272 treden die daarvoor moeten beklommen worden zeker waard.

De vliegtuigen die vertrekken vanuit Krabi Airport, de luchthaven die op amper 7 km van het stadscentrum ligt, hebben zowel nationale bestemmingen (Bangkok en Ko Samui bijvoorbeeld) als internationale bestemmingen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen