menu

Vakantie Ko Samet Thailand

Ko Samet is één van de talrijke eilandjes gelegen in de Golf van Thailand. Het wordt vooral bezocht door toeristen die van de vele mooie stranden willen genieten, want de meeste activiteiten worden hier georganiseerd.,

Ko Samet is tevens één van de 96 nationale parken van Thailand  door de verbluffende fauna en flora. Door deze status van nationaal park, wordt er een kleine bijdrage gevraagd wanneer men op het eiland aankomt.

Er wordt geloofd dat dit eiland ooit piraten huisde, en dat er hier daarom vele schatten verborgen zitten onder het zand.

Het meest bezochte strand op Ko Samet is Hat Sai Kaew, ook wel Diamond Beach genoemd, dat zich in het noordoosten van het eiland bevindt. Hier zijn ook naast het zonnebaden heel wat dingen te doen: vooral jetskiën en windsurfen worden op dit strand beoefend.

Op het eiland zijn vele restaurants en bars te vinden. De meeste serveren lokale visgerechten en ook barbecue is hier in overvloed aanwezig. Het nachtleven op Ko Samet is eerder rustig in vergelijking met bijvoorbeeld Pattaya  en Ko Samui .

Ko Samet  staat bekend als een waar paradijs voor iedereen die van snorkelen houdt. In de buurt van het eiland zijn namelijk zeer mooie koraalriffen te zien, vooral aan de westelijke kant van het eiland.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen