menu

Vakantie Ko Chang Thailand

Op Phuket na is Ko Chang het grootste eiland van Thailand. Ondanks dit, is Ko Chang helemaal niet bekend als andere Thaise eilanden zoals Ko Samui of Ko Samet. Verder van de kusten weg bestaat Ko Chang vooral uit regenwoud, met een uitzonderlijke fauna en flora. Deze speciale combinatie van mooie zandstranden en ongerepte natuur zorgen voor een aangename vakantiebestemming.,

Het westen van het eiland staat ervoor bekend de beste stranden te hebben. Het is dan ook hier dat de meeste verblijfsmogelijkheden te vinden zijn. Had Sai Khao, ook wel White Sand Beaches genoemd, is het langste strand op Ko Chang en heeft de meeste bezoekers.

Het nachtleven is vooral gecentreerd rond de Had Sai Khao. Er is voor elk wat wils, van jazz bars tot cocktail bars. De restaurants serveren zowel Thaise als westerse gerechten.

Ko Chang wordt geprezen om de mooie watervallen die men er kan zien. De mooiste en hoogste waterval is Klong Plu. Middenin de prachtige natuur zorgt dit voor een uniek tafereel.

Duiken en snorkelen worden hier veel gedaan. Er zijn vele plaatsen waar men dit kan leren. De vele koraalriffen bieden dan ook een zeer mooi decor hiervoor. Maar ook kajakken en boottochten zijn hier populair.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen