menu

Vakantie Kata Beach Thailand

In het zuidwesten van Phuket ligt Kata Beach, een strand dat zeer veel te bieden heeft. Het is zeer populair bij families met kinderen door de rustige sfeer, terwijl er toch veel dingen te doen zijn.,

Kata Beach bestaat eigenlijk uit twee verschillende stranden, namelijk Kata Yai Beach en Kata Noi Beach. Soms wordt geen onderscheid gemaakt tussen Kata Yai Beach en Kata Noi Beach, en soms wordt enkel Kata Yai Beach tot Kata Beach gerekend.

Kata Yai Beach is langer en bekender dan Kata Noi Beach. Het is dan ook op dit strand dat de meeste hotels, restaurants en bars te vinden zijn; hier worden ook de meeste activiteiten georganiseerd. Kata Noi Beach daarentegen wordt vooral opgezocht door toeristen die rust zoeken.

Van mei tot oktober wordt Kata Beach getransformeerd tot een waar paradijs voor surfers door de minder voorspelbare weersomstandigheden. Maar ook tijdens de overige maanden zijn er zeer veel activiteiten, gaande van Thai boxing tot Thaise kooklessen. Om te ontspannen, is een kuuroord ideaal.

De restaurants zijn zeer gevarieerd; er wordt zowel Thais eten als westers eten geserveerd, en er zijn op Kata Beach zelfs enkele Scandinavische restaurants te vinden. De meeste bars bieden een familiale sfeer, en het uitgaansleven lijkt op dat van een dorp eerder dan van een Thais strand.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen