menu

Vakantie Karon Beach Thailand

Karon Beach ligt aan de westkust van Phuket, op drie kilometer ten zuiden van het bekende Patong Beach. Op Patong Beach na is Karon Beach het meest bezochte strand van Phuket.,

Slechts weinig hotels hebben onmiddellijke toegang tot het strand zelf: de meeste hotels zijn gelegen langs de hoofdstraat van Karon Beach, Patak Road. Deze straat is echter niet zeer druk, waardoor men er geen hinder van ondervindt.

De restaurants zijn in overvloed aanwezig. Er zijn stalletjes langs Karon Beach die Thais eten verkopen, en restaurants langs de hoofdstraat dienen ook westerse gerechten op.

Er zijn niet veel bars, waardoor het nachtleven hier eerder beperkt is. Op het strand zijn er vele verkopers die allerhande dingen verkopen, zoals ijsjes, kleding en fruit.

Ook kan men op het strand genieten van een ontspannende massage. Karon Beach heeft een eigen markt, die doorgaat op dinsdag en op zaterdag. Hier vindt men vooral Thaise etenswaren en kleding.

De meeste sporten die op andere stranden in Phuket georganiseerd worden, zijn ook te vinden op Karon Beach. Vooral windsurfen is hier populair, omdat de omstandigheden voor deze sport hier ideaal zijn. Ook golf is hier vertegenwoordigd: er is een minigolfterrein, Dinos Park Mini Golf, met als thema de prehistorie en dinosauriërs.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen