menu

Vakantie Jomtien Beach Thailand

Jomtien Beach is één van de stranden van Pattaya. Voor zij die niet kunnen kiezen tussen een actieve en een rustige vakantie, zou dit wel eens een ideale bestemming kunnen zijn.,

Jomtien Beach ligt namelijk op amper twee kilometer ten zuiden van Pattaya Beach, waar er heel wat dingen te doen zijn. Ook de meeste bezienswaardigheden van Pattaya zijn vaak te vinden in de buurt van Jomtien Beach. De drijvende markt van Pattaya is één van deze toeristische trekpleisters.

Men kan ook een themapark bezoeken dat gebaseerd is op het Chinese verhaal van De Drie Koninkrijken van Luo Guanzhong.

Op Jomtien Beach worden allerlei watersporten beoefend, zoals surfen en waterskiën. Men kan ter plaatse het materiaal huren. Maar ook wie rust zoekt, zit hier goed. Het strand van Jomtien Beach is minder druk dan dat van Pattaya, en dus kan men hier uitstekend relaxen.

Niet enkel toeristen bezoeken Jomtien Beach, het is ook heel populair bij de Thaise bevolking. Veel gepensioneerde Thai brengen hun dagen aan Jomtien Beach door en ook Thaise vakantiegangers genieten hier van het mooie weer en de zee. Hier zijn er hotels en guest houses te vinden in alle prijsklassen.

Doordat veel mensen voor langere tijd blijven, is het makkelijk een kamer of appartement gedurende enkele maanden te huren.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen