menu

Vakantie in eigen tuin

Ook dit jaar zullen veel mensen de zomer thuis doorbrengen. Maar hoe zorg je ervoor dat je van je tuin een heerlijke staycation plek maakt waar je optimaal van kunt genieten? Lees snel verder en kom erachter.

Zorg ervoor dat je tuinmeubelen lekker zitten

Je geniet natuurlijk optimaal als je tuinmeubelen hebt waar je heerlijk op kunt zitten of liggen. Ga lekker liggen op een ligbed en doe je ogen dicht. Het voelt net alsof je aan het strand ligt. Heb je nog geen ligbed? Kijk dan eens bij de ligbedden van Kees Smit Tuinmeubelen en vind er één die perfect past in jouw vakantietuin. Ook loungesets zijn heerlijk om op te relaxen. Je kunt erop zitten, maar ook heerlijk liggen. Heb je een tuinset? Ook daar kun je lekker op zitten met een paar kussentjes en een voetenbankje waar je de voeten op kunt leggen.

Vakantie in eigen tuin - ligzetels

© Kees Smit

Maak je tuin summer-proof

Een schaduwplek is erg belangrijk tijdens de zomerse dagen. Creëer schaduw met bijvoorbeeld een parasol. Dan kun je ook lekker buiten zitten als het in de zon niet uit te houden is én heb je bescherming tegen de zon. Vergeet niet om je ook dan alsnog in te smeren met zonnebrand.

Zorg er ook voor dat je tuin er mooi bij ligt. Waan je op een tropisch eiland door exotische planten of bloemen in je tuin neer te zetten. Van tropische palmbomen krijg je toch gelijk het gevoel alsof je op vakantie bent?

Zorg voor een gezellig sfeertje

Vakantie gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. Die gezellige sfeer creëer je door slingers, lampjes en lampionnen op te hangen. Een vuurtje geeft ook een knusse en rustgevende sfeer. Hierdoor kom je helemaal tot rust na een warme dag. Ga qua styling voor mooie kussens in de loungeset of tuinset. Kies kussens in een fel kleurtje. Dit zorgt gelijk voor een vrolijke sfeer in de tuin.

Vakantie in de tuin met ligbed

© Kees Smit

Afkoelen in een badje

Wat is nu vakantie zonder een zwembad? Een zwembad, groot of klein, zorgt ervoor dat je het ultieme vakantiegevoel krijgt. Heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen in het water. Ga voor een opblaasbaar zwembad die eenvoudig is om op te zetten en af te breken. Heb je de ruimte voor een ingebouwd zwembad? Dan is dat ook zeker een optie. Dan kun je elke zomer genieten van je eigen zwembad én krijg je automatisch het alsof je op vakantie bent.

Eten en drinken alsof je op vakantie bent
Ga zoveel mogelijk buiten eten tijdens je staycation in eigen tuin. Op vakantie mag je alles eten wat je maar wilt. Haal het buitenlandse eten naar de tuin en probeer nieuwe recepten uit. Wat natuurlijk ook niet te missen is tijdens je staycation, is om lekker te barbecueën. Een lekker drankje erbij en het vakantiegevoel is helemaal compleet.

Geniet ervan en een fijne vakantie!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen