menu

Vakantie Hua Hin Thailand

Hua Hin is de oudste badplaats van Thailand. Dit is te zien in vele elementen, zoals bijvoorbeeld de oude gebouwen. Hua Hin ligt op zo'n 200 kilometer ten zuiden van Bangkok. Het strand is 5 kilometer lang.,

Net zoals andere plaatsen in Thailand is het weer in Hua Hin afhankelijk van het seizoen. Het droge seizoen loopt van november tot februari: de gemiddelde temperatuur bedraagt dan ongeveer 26°C. Het warmste seizoen is van maart tot juni: temperaturen van meer dan 30°C zijn dan zeker geen uitzondering. Van juli tot oktober kan men regen verwachten, hoewel stortvloeden hier eerder uitzonderlijk zijn.

In Hua Hin is het zeer aangenaam om te winkelen. Men kan hier vanalles vinden, van souvenirs tot kleding en electronica. In Market Village, een groot shoppingcomplex, worden allerlei soorten winkels verzameld, waardoor iedereen hier wel zijn gading vindt. Er zijn in Market Village ook enkele restaurants en zelfs een bowling.

De meeste restaurants die te vinden zijn in Hua Hin serveren visgerechten. Er zijn veel plaatsen waar men de lokale Thaise keuken kan ontdekken.

Veel inwoners van Bangkok die met pensioen zijn en ook gepensioneerde westerlingen komen naar Hua Hin. Dit resulteert in het grote aanbod van hotels en appartementen dat men ziet.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen