menu

Vakantie Choeng Mon Beach Thailand

Choeng Mon Beach is gelegen in het noordwesten van Ko Samui. Choeng Mon Beach is minder gekend en dus ook minder bezocht dan de andere stranden van Ko Samui. Het strand richt zich vooral op een oudere generatie, en dit is merkbaar in vele elementen.,

Op Choeng Mon Beach vindt men vooral luxueuze hotels. Westerlingen worden vooral aangetrokken door de rust en het comfort die deze hotels uitstralen. Vaak zijn ze uitgerust met grote zwembaden en een uitgebreid buffet. Ook de activiteiten binnen de hotels zelf zijn vooral westers-gericht.

Er zijn enkele plaatsen waar men kan winkelen, maar deze zijn eerder beperkt. Ook het aanbod van restaurants is niet al te ruim, en men vindt amper restaurants die lokaal Thais eten serveren. In de meeste restaurants worden vooral westerse gerechten opgediend. Als men van de Thaise keuken wil genieten, zijn er meer mogelijkheden in Chaweng. De bars zijn eerder rustig, zeker in vergelijking met andere stranden op Ko Samui.

Zonnebaden is de voornaamste bezigheid van de meeste toeristen die Choeng Mon Beach bezoeken. Aangezien er bij het strand niet veel bezienswaardigheden zijn, kunnen de naburige stranden op Ko Samui wat afwisseling bieden. Op Choeng Mon Beach zijn het vooral de watersporten, zoals bijvoorbeeld kajakken, die veel navolging genieten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen