menu

Vakantie Chaweng Beach Thailand

Chaweng Beach is ongetwijfeld het meest prestigieuze en toeristische strand van Ko Samui. Hier krijgt men namelijk het echte gevoel van een strandvakantie. Chaweng Beach is ongeveer 7 km lang, en het drukste deel van dit strand is het centraal gelegen stuk. Het noordelijke deel is iets rustiger.,

Het is bij Chaweng Beach dat de meeste grote hotels gelegen zijn. Chaweng Beach is meestal zeer goed bereikbaar vanuit het hotel. Er zijn talrijke restaurantjes en bars waar allerlei lokale specialiteiten aangeboden worden. Op het strand zijn er ook verkopers die onder andere drankjes en fruit verkopen.

Men kan kiezen uit verschillende sporten die op en naast het water beoefend worden. Zwemmen en snorkelen zijn slechts enkele voorbeelden uit het grote aanbod. In de buurt van Chaweng Beach zijn prachtige koraalriffen te bezichtigen. Maar ook meer ongewone zaken, zoals lessen in de Thaise taal en kooklessen, komen hier aan bod.

Gezien de grote invloed van het toerisme, zijn ook hier verschillende souvenirwinkels te vinden. Afdingen is hier de norm, aangezien vaak een veel te hoge prijs wordt gevraagd (de zogenaamde 'toeristenprijs). Men vindt er veel verschillende soorten producten, zoals stoffen en juwelen.

Het nachtleven speelt een zeer belangrijke rol. De vele bars zorgen voor een gevarieerd aanbod. Waar de straten overdag meestal leeg zijn, is het 's avonds een heel ander gevoel, want dan komt het er pas echt tot leven.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen