menu

Vakantie Cha Am Thailand

Cha Am kan pronken met een prachtige kustlijn: de populariteit van dit strand is dan ook zeker niet onverdiend. Cha Am ligt ongeveer 170 kilometer ten zuiden van Bangkok en zo'n 25 kilometer ten noorden van Hua Hin. Cha Am wordt vaak gezien als de rustigere versie van Hua Hin en Pattaya.,

Cha Am is zeer geliefd bij de Thaise bevolking, die eerder een rustig strand opzoekt dan de hectischere bestemmingen. Veel Thai uit Bangkok vertoeven hier een weekend of brengen hier hun vakantie door.

Het uitgaansleven in Cha Am beperkt zich tot enkele bars. Omdat de meeste bezoekers (westerse gezinnen, gepensioneerden en Thai) rust opzoeken, is Cha Am geen plaats waar men kan uitgaan tot de ochtend. Dit wordt echter door iedereen gerespecteerd. Er zijn enkele pubs en restaurants in de dichte nabijheid van het strand.

De voornaamste bezigheid op het strand is zonnebaden. Veel activiteiten worden er niet georganiseerd: als men de actie opzoekt, is het beter naar Hua Hin af te reizen. Het is wel mogelijk om ter plaatse een jetski te huren, en men kan ook paardrijden langs het strand.

In Cha Am wordt er een verse markt georganiseerd, waar allerlei soorten fruit en groenten, vlees, vis en veel meer verkocht worden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen