menu

Vakantie Bang Tao Beach Thailand

Bang Tao Beach wordt gekenmerkt door de vele luxueuze resorts. Er zijn zelfs veel toeristen die het hotel enkel verlaten om naar het strand te gaan. Dit is echter jammer, want er zijn heel wat dingen te zien en te doen in de omgeving van Bang Tao Beach.,

Het strand is meer dan zes kilometer lang en daarmee één van de langste stranden van Phuket. Hoewel de focus vooral op de vijfsterrenhotels ligt, zijn er ook enkele hotels in een lagere prijsklasse.

Het aantal activiteiten dat op Bang Tao Beach is zeer gering. De strandsporten beperken zich namelijk tot volleybal en paardrijden.

Er zijn zeer veel winkelgelegenheden. Een grote verzameling winkels kan men vinden in Canal Village, een soort van winkelcentrum, maar dan in open lucht: door middel van een centrale hoofdstraat wandelt men langs meer dan dertig winkels en verscheidene restaurants en cafés.

Maar ook dichter bij het strand van Bang Tao Beach zijn er heel wat restaurants en bars te vinden. Op het strand zelf zijn er echter beduidend minder verkopers dan op de andere stranden op Phuket.

Het uitgaansleven is er vrijwel beperkt tot de hotels. Er zijn enkele bars en cafés, maar in vergelijking van de meeste andere stranden in de buurt is het aanbod niet groot.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen