menu

Universal Studios Hollywood: the place to be in Los Angeles

Aan de Westkust van de Verenigdse Staten kan je je eigen Amerikaanse droom beleven. In de stad der engelen waan je jezelf bijna een filmster. Hiertoe behoort onvermijdelijk een bezoekje aan de werelbekende Universal Studios.

universal studios

Reeds vanaf 1915 draaide men hier legendarische films en vormde het een verzameling van allerlei prachtige, soms futurieke, decors. Het is dan ook één van de oudste filmstudio’ s ter wereld. Later wou men toeristen en filmfanaten de kans geven om een kijkje te nemen achter de schermen van de wondere wereld van de film, met al zijn glamour en glitter. Dit had echter een dergelijk succes dat het vanaf 1965 uitgroeide tot een echt themapark.

jurassic park

Door de jaren heen breidde de collectie aan rekwisieten, attributen en attracties betreffende Hollywoodklassiekers zoals Jaws en Jurrasic Park zich steeds verder uit. De digitale revolutie van de laatste jaren maakt de ervaring van deze bezienswaardigheden en attracties nu ook bijna levensecht. Zo is “the Simpson ride” het absolute summum van avonturensimulatie. Shrek 4D, het Minion Mayhemhuis van de Verschrikkelijke Ikke en King Kong 360 3D zijn andere absolute aanraders. Wil je een overzicht van het gehele park dan biedt de Studio Tour, langs onder meer de decors van Jaws de uitweg. Tot slot zijn er ook nog decors van hedendaagse films en series (o.a. Despreate Housewives) te bekijken waarmee men nog steeds opnames maakt!

the simpsons ride

Ben je dus een notoir filmkenner, wil je je kinderhart weer wat sneller laten slaan of wil je een kijke nemen achter de schermen van hedendaagse films en series, bij Universal Studios ben je aan het juiste adres.

Extra informatie
http://www.universalstudioshollywood.com

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen