menu

Unieke Xmas actie bij Disneyland Parijs

Geniet nu van deze magische aanbieding van Disneyland Parijs

Wil je met het hele gezin tijdens de donkere dagen genieten van de magie van Disneyland Parijs? Dat kan met deze betoverende aanbieding. Tot en met 31 januari 2017 kan je nu een arrangement bij een Disney Hotel boeken, met een korting die kan oplopen tot maar liefst 25%. En het verblijf van kinderen tot en met elf jaar is zelfs gratis.

fast-pass-unieke-xmas-actie-bij-disneyland-parijs

© Disneyland Paris

Wat is inclusief in dit arrangement?

Je krijgt bij deze aanbieding niet alleen tot en met 25% korting op de kamerprijs, maar profiteert ook van allerlei extra’s. In dit betoverende arrangement zijn namelijk inbegrepen:

 • Een of meerdere hotelovernachtingen in een Disney hotel
 • Het ontbijt in het geselecteerde Disney hotel (uitgezonderd Disney’s Davy Crockett Ranch)
 • Onbeperkt toegang tot beide parken van Disney
 • Het voordeel van een Fastpass en Extra Magische Uren

De waarde van een Fastpass en Extra Magische Uren

Bij dit arrangement krijgt iedere bezoeker een Fastpass. Hiermee hoeven jullie minder lang te wachten bij enkele van de populairste attracties in Disneyland. Wanneer je dit arrangement boekt, dan profiteer je ook van Extra Magische Uren. Dit betekent dat jullie op bepaalde dagen tot twee uur voor de normale openingstijd al toegang zullen kunnen krijgen tot bepaalde delen van het park. Op de website van Disneyland vind je de data voor de Extra Magische Uren tijdens jullie verblijf.

Hoe werkt deze magische aanbieding?

Je krijgt met deze aanbieding tot en met 25% korting op het verblijf in één van de geselecteerde accommodaties van de Disney hotels. Hoe meer nachten je hier verblijft, hoe hoger de korting die je krijgt. Al vanaf twee overnachtingen en een driedaags verblijf, krijg je bij de meeste Disney hotels 25% korting op de kamerprijs. Bij deze aanbieding verblijven kinderen tot en met elf jaar gratis in een geboekte kamer of hut met ten minste één volwassene, tot aan de maximale bezetting van de kamer.

unieke-xmas-actie-bij-disneyland-parijs

© Disneyland Paris

In welke accommodaties is deze aanbieding geldig?

Deze aanbieding is geldig in de volgende accommodaties:

 • Disneyland Hotel: in de Standaard en Plaza kamers
 • Disney’s Hotel New York: in de Standaard en Plaza kamers
 • Disney’s Hotel Santa Fe: Standaard, El Dorado en Rio Grande kamers
 • Disney’s Hotel Cheyenne: Standaard, Texas, Buffalo en Rio Grande kamers
 • Disney’s Hotel Sequoia Lodge: Standaard, Montana, Montana Lake Side, Golden Forest, Golden Forest Lake Side en Golden Forest Suite kamers
 • Disney’s Newport Bay Club: in de Standaard, Standaard Lake Side, Compass Club, Compass Club Lake Side en de Compass Club Suite kamers
 • Disney’s Davy Crockett Ranch: Trapper blokhut en Pioneer blokhut

Reserveren is nu al mogelijk

Het is nu al mogelijk om bij een reservering te profiteren van deze betoverende aanbieding. Boek in ieder geval vóór 8 december 2016 voor aankomsten van 7 oktober 2016 tot en met 31 januari 2017. Alleen dan profiteer je van kortingen tot wel 25%. Kijk hier om direct dit magische arrangement te boeken.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen