menu

Una Hotel Vittoria in Firenze

,

Niets doet je vermoeden dat als je in de volkse wijk San Frediano op zoek gaat naar hotel Una Vittoria dat je zo perplex gaat staan bij het binnenrijden van het domein. Achter een straatgevel staat een grote historische villa die omgebouwd is tot een prachtig hotel.

Het hotel is een combinatie van design en technologie overgoten met de geschiedenis en gastvrijheid van Firenze. Een overvloed aan kleuren, mozaïek, leder en schilderijen sieren de muren. Maar nooit stoort het, in tegendeel, het is een heel leuke combinatie.

Kamers
Wij kiezen een classic kamer maar eigenlijk is er in dit hotel geen enkele kamer dezelfde. Iedere deur heeft een andere geschiedkundige beroemdheid die waakt over je kamer. Onze kamer beschikt over een screen plasma tv, internet verbinding en een heel moderne badkamer. Er is enorm veel aandacht gegaan aan de verlichting van de kamer, die je op tientallen manieren kan verlichten.

Ontbijt
We nemen enkel de formule kamer + ontbijt en het moet gezegd, het ontbijtbuffet is voortreffelijk. Tot op de kleinste details is gelet en er wordt op regelmatig basis aangevuld. We hebben tijdens onze reizen al heel wat ontbijtbuffetten gezien maar deze hoort zeker bij de betere. Bij goed weer kan je zelfs buiten op het terras ontbijten. ’s Avonds kan je er a la carte eten maar dit hebben we niet gedaan. Firenze biedt teveel goede restaurants om ons vast te pinnen aan het hotel.

Ligging
Vanuit ons hotel kunnen we alle bezienswaardigheden te voet doen. De eerlijkheid gebied ons wel te zeggen dat we graag wandelen en dat voor sommigen zaken toch wel een flinke wandeling verreisd is. Maar hey, je bent toch met vakantie hé? Het hotel ligt langs de kant van de Arno waar ook het Pitti Paleis en de Boboli tuinen liggen. De Ponte Vecchio ligt op minder dan een kilometer van het hotel.

Besluit
Een supermodern hotel dat een leuke mix van design en geschiedenis samen brengt en er een mooi geheel van maakt. We kunnen dit hotel iedereen aanraden, mede ook door de prijs/kwaliteitsverhouding die dit hotel heeft. In een wereldstad als Firenze ga je moeten zoeken om beters te vinden dan dit.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen