menu

Uitvalsbasis om Mycene en Epidaurus te bezoeken: Peloponnesos

Niet alleen de streek rond Athene en de overvloed aan magische eilanden is al jaren een toevluchtsoord geworden voor wie luxueus wil genieten. Ook het schiereiland van de Peloponnesos heeft de voorbije jaren enkele logeeradressen op de Griekse kaart gezet die als juweeltjes te smaken vallen. Zeker na bezoeken aan beroemde archeologische plaatsen in de buurt als Mycene en Epidaurus.

Neem nu het middeleeuwse stadje Monemvasia. De tijd is er stil blijven staan, de sfeer is er niet weg te denken. Daar vind je onder meer binnen de muren van het eeuwenoude pand Kinsterna 27 parels van kamers die stenen muren, betegelde plafonds en open haarden lustig combineren met de modernste faciliteiten. De interieurs bevatten Turkse, Byzantijnse en Venetiaanse toetsen terwijl de spa een bijzonder eigentijds decor heeft meegekregen. Het adembenemende en verrukkelijk zwembad kronkelt er als een rivier rond het hotel.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen