menu

Tui zomer 2018

Vliegvakanties naar de zon tegen scherpe prijzen met Tui. Dat mag je deze zomer van hen verwachten. En als reisfanaat verwachten we dan ook het beste!

Ga je deze zomer op vakantie naar de zon? Dan moet je vast en zeker eens het aanbod van Tui bekijken. Deze zomer zijn er tal van aanbiedingen te doen zoals kinderen gratis, vroegboekvoordelen met mooie vluchturen, adult only hotels of juist kindvriendelijke hotels.

Naast een aanbod van hotels kan je ook je eetformule bekijken: ga je voor een all inclusive, een half pension of een vol pension?

Frankrijk, Italië, Spanje en Griekenland zijn favoriete bestemmingen doch ook Mexico, Thailand of de Canarische eilanden zijn ruimschoots aanwezig op de website.

Waar je ook naar toe gaat deze zomer, bij Tui is er heel wat te beleven tegen een formidabele prijs. Bekijk de website van Tui even voor alle mogelijkheden en doe je voordeel.

Tags:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen