menu

Trouwen op een originele locatie? 

Beleef je binnenkort een van de meest memorabele dagen van je leven? Ben je al volop aan het dromen van een prachtige trouw met toeters en bellen en alles erop en eraan of mag het voor jou er wat soberder en eerder basic aan toe gaan? Hoe je je magische dag ook viert: de locatie die je kiest, is bepalend voor de sfeer. Ontdek hier 4 unieke trouwlocaties. 

© unsplash.com

Rollercoaster

Koesteren jullie het kind in jezelf?  Beleven jullie een ritje in de rollercoaster als de eerste dag van verliefdheid, toen je die kriebelende vlinders in je buik voelde? Dan is een trouwen in een pretpark misschien wel iets voor jullie. Trouwen als een échte prinses in Disneyland is de droom van veel jonge meisjes en die droom kan wel eens uitkomen ook. Maak van jouw speciale dag een echt sprookje en ga helemaal in thema: inclusief prinsessenjurk en bruidsmeisjes in poederroze jurken. En waarom de lijn niet helemaal doortrekken en ook je trouwkaarten een magische touch geven met sprankelende teksten en zeemzoete woorden in Disney-stijl. Als je ‘t doet, dan doe je ‘t goed, nietwaar? Let wel dat zo’n bruiloft in Disneyland een aardige duit kost. Als prijzen boven de 80.000 euro voor enkel en alleen nog maar de locatie je niet afschrikken, dan kan je alvast je telefoon nemen en eens een belletje doen met Mickey Mouse om je plannen te bespreken!   

La bella Italia

Wil je kost wat kost een zonnige, mediterraanse trouwerij? Als je niet het risico wil lopen dat het Belgische weer roet in het eten gooit op de belangrijkste dag van je leven, dan organiseer je je trouwdag beter in zuidelijke oorden. Wat dacht je van een bruiloft op Tenerife? Of in een pittoresk dorpje in het Zuiden van Italië? Het is er in de zomer niet enkel heerlijk warm, je kan ook nog eens genieten van het prachtige landschap en uitzicht. Dat levert de mooiste trouwfoto’s op. Je save the date kaarten kunnen geheel in zuiderse stijl met zonnebloemen of druivelaars op de achtergrond. Santé, op jullie! 

Tussen de koeien

Zoek jij het allemaal niet zo ver? Het klinkt misschien voor de ene niet zo aanlokkelijk, voor de andere is het een droom: dicht bij huis trouwen op het platteland in een weiland tussen de koeien. Ook dit levert prachtige taferelen op. Koppel een leuke fietsroute of vespatocht aan je trouwdag en maak er een plezierige dag van voor al je gasten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen