menu

Tropica Bungalows & Restaurant Resort Patong Beach Phuket

Dit hotel ligt op amper 20 meter van het strand van Patong Beach en ligt op de hoek van de Beach Road en de Bangla Road. Het hotel ligt op 45 kilometer van de luchthaven en op 18 kilometer van het centrum van de stad Phuket. Het ligt vlakbij de uitgaansbuurt en de restaurants en pubs van Patong Beach.,

Kamers
Tropica Bungalows Resort beschikt over 85 ruime en stijlvolle bungalows. Elke bungalow bestaat uit een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras waar men kan genieten van het mooie weer. In elke kamer is een televisie, telefoon, koelkast en mini bar aanwezig. Er is ook air-conditioning en een ventilator. In de badkamer is er een douche, lavabo en toilet. Op het balkon of het terras staat er een tafel met stoelen.

Zwembad
Het grote zwembad is het centrale punt van dit hotel. Het wordt omringd door tropische planten en men kan er ook genieten van de vele vogelsoorten die men hier kan bewonderen.

Restaurant
Het restaurant bestaat uit twee delen: het restaurant zelf en een beer garden in open lucht. Het restaurant wordt zowel door de plaatselijke Thaise bevolking als door toeristen bezocht; het is er dan ook meestal vrij druk. 's Avonds wordt een band ingehuurd die live muziek speelt voor de gasten.

Onze ervaring als reisfanaten
We zouden hier niet meer verblijven. Bungalows zijn prima doch het ligt vlakbij de drukke boulevard en er zijn op Phuket veel betere hotels. Ook het strand net over de straat is zeer druk en als je naar Thailand gaat voor een strandvakantie wil je eigenlijk toch wel een beetje rust en geen continue geroep en massages op het strand …

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen