menu

Trendy telefoonhoesjes travel-proof

Je wilt je telefoon beschermen tegen vuil, vallen en stoten. Een telefoonhoesje is daar uitermate voor geschikt. Het biedt toch net die extra laag, waardoor je telefoon niet zo kwetsbaar is. Er is alleen zoveel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit blog lees je meer over welke telefoonhoesjes nu het meest geschikt zijn voor wanneer je er lekker op uit gaat.

© Pixabay.com

Schokbestendig en/of waterdicht

Je kent het wel; op reis kom je al vaak handen te kort en dan kan het gebeuren dat je je telefoon laat vallen. Je durft bijna niet te kijken, wanneer je hem weer opraapt. Bang voor een gebarsten scherm of kapotte camera. Een stevig hoesje die schokbestendig is, is dan een aanrader. Deze hoesjes zijn doorgaans dikker. Wil je het water in met je telefoon, dan moet je gaan voor een type hoesje dat aterproof is. Let er hier wel bij op dat sommige hoesjes alleen spatwaterdicht zijn.

Hoesje met leuke print

Niet alleen de bescherming is de reden dat jij op zoek bent naar een telefoonhoesje. Het is ook hartstikke leuk om met een vrolijk, stoer of misschien juist stijlvol hoesje voor de dag te komen. Als je ook nog eens van reizen houdt, is het ook leuk om een hoesje te hebben die hier bij past. Zo maak je van je telefoon ook echt een item dat bij je past en iets zegt over waar je van houdt.

Houd je van zon, zee en strand? Je vindt op Hoesjesdirect.nl de leukste hoesjes met diverse prints die hier goed bij passen. Meer fan van stedentripjes? Wat dacht je van een hoesje met bijvoorbeeld de Eiffeltoren, gaaf en hip! Nog leuker is het om meerder telefoonhoesjes te hebben, zodat je zo nu en dan eens kunt afwisselen. Op bovengenoemde site vindt je een ruim aanbod voor diverse merken telefoons. Ben je bijvoorbeeld de gelukkige bezitter van de nieuwste Iphone SE? Natuurlijk wil je deze dan goed beschermen of leuk “pimpen”. Kijk eens op iPhone SE 2022 hoesje. Hier tref je een ruime keus van backcovers tot bookcases, voor ieder wat wils.

© Pixabay.com

Hoesje met koord

Super handig om te hebben, wanneer je op reis bent: een hoesje met een koord voor om je nek. Deze zijn altijd in lengte verstelbaar, zodat je zelf kunt kijken welke lengte voor jou prettig is. Geen angst dat je telefoon uit je broekzak valt of dat je net dat ene kiekje schiet en je telefoon uit je handen glipt. Met een koord om je nek kan er niks gebeuren en gebruik je je telefoon net zo makkelijk en snel als een bril of fototoestel om je nek.

Duidelijk is dus wel dat een goed en stevig telefoonhoesje eigenlijk onmisbaar is. Nog een voordeel: je portemonnee hoeft niet meer mee. Bookcases hebben voldoende ruimte voor je pasjes en zelfs voor los geld. Zeker handig wanneer je op reis bent. Je sleept al genoeg spullen mee tenslotte en nu heb je je telefoon en portemonnee in één!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen