menu

Transport in India

In de steden is over het algemeen wel makkelijk om transport te regelen, maar op het platteland kan het soms wat moeilijker zijn.,

Binnen de steden is de meest gebruikelijke vorm van openbaar vervoer de bus. Deze zijn goedkoop en men kan de bus naar veel locaties nemen. De staat werkt aan een de verbetering van het bussensysteem, waardoor de bus nemen zeer makkelijk geworden is.

Men kan ook de taxi nemen. Dit is meestal heel wat duurder dan de bus, maar ze hebben als voordeel dat men niet moet overstappen tijdens de reis. Het is verplicht dat de taxi's een meter hebben om het juiste bedrag voor de rit te berekenen, maar vaak is dit niet het geval, en dan moet men met de taxichauffeur overeenkomen over de prijs.

Rickshaws zijn vrij courant in de steden, ofwel in de vorm van fietstaxi's of in de vorm van tuktuks. Rickshaws die met de hand voortgetrokken worden zijn verboden door de staat.

Voor langere afstanden kan men de trein nemen. Er zijn treinverbindingen tussen de meeste grotere steden, waardoor men makkelijk een route kan uitstippelen. Men kan ook ter plaatse een auto huren, maar dan moet men er rekening mee houden dat niet alle wegen van asfalt voorzien zijn en dat sommige plaatsen moeilijk bereikbaar zijn.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen