menu

Topcampings Vacansoleil: gezinnen getuigen

De topcampings van Vacansoleil zijn altijd geschikt voor het hele gezin en zorgvuldig geselecteerd op verschillende voorzieningen zodat iedereen de tijd van zijn leven heeft!
Een aantal enthousiaste families legden vorige zomer hun vakantie met Vacansoleil vast op video. Kijk en geniet mee van hun avonturen op onze topcampings.

Campings

© Reisfanaten.be

Familie De Vadder – Vakantie camping Norcenni Girasole Club, Toscane, Italië
Familie De Vadder heeft vorige zomer een super campingvakantie gehad met Vacansoleil. Een topvakantie met alle vrijheid. Zelf bepalen op welke dag van de week je arriveert, of je zelf wilt koken of liever uit eten gaat. Wat je wil, wanneer je wil. Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping Norcenni Girasole Club in Toscane in Italië.

 

Familie Put – Vakantie camping Le Pommier, Ardèche, Frankrijk
Familie Put had afgelopen zomer een super campingvakantie met Vacansoleil. Ze verbleven op een topcamping met prachtige zwembaden, spectaculaire glijbanen, restaurants, wellness en animatie. Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping Le Pommier in de Ardèche in Frankrijk.

 

Familie Stakenborg– Vakantie camping Iris Parc Le Grand Dague, Dordogne, Frankrijk
Familie Stakenborg had afgelopen zomer een super campingvakantie met Vacansoleil. Ze verbleven op een topcamping met een compleet ingerichte luxe stacaravan met veel activiteiten en Nederlandstalige animatie voor alle leeftijden. Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping Iris Parc Le Grand Dague in de Dordogne in Frankrijk.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen