menu

Tip voor families: kinderen skiën gratis in het Ski Juwel

Winterlandschaft Wildschönau FG T. Trinkl (14)

Wildschönau verrast zijn gasten met een heel bijzondere aanbieding. Jonge pistenduivels krijgen een gratis skipas tussen 19.03 en 10.04.2016 in het Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Zo kunnen de ouders lekker genieten op de zonneterrassen van de vele gezellige hutten. Tiroolse specialiteiten moet je zeker proeven in skihut Gipföht op de Schatzberg, daarnaast krijg je een wondermooi zicht op de bergwereld er gratis bij.

Zwergen-Kinderland Wildschönau

De eerste skimomenten voor kinderen en beginners worden door de begeleiding van skileraars in goede banen geleid. De Vlaamssprekende skileraars in het Zwergenkinderland of in de Akti-Drachenclub helpen graag mee.

Familie Ski Wildschönau. Wildschönau Tourismus FG timeshot web (16)

Ook langs de pistes zijn er vele activiteiten. Elke familie maakt plezier bij het rodelen of het bouwen van een iglohut midden in de natuur. Leef je uit op de 109km pistes, 47 liften, 24 gezellige skihutten en 3 Snowparks. Op Paaszaterdag moet je zeker op zoek gaan naar eieren op de Schatzberg (1898m), de kleintjes vinden het alvast fantastisch, maar de ouders ook!

TOP familie-aanbieding: 7 overnachtingen in een vakantieappartement (2 volwassenen en 2 kinderen), 6-daagse skipas voor het “Ski Juwel” voor 2 volwassenen en de Gästekarte met talrijke gratis aanbiedingen heb je al vanaf 846 Euro per familie.

Meer info:
http://www.skijuwel.com/de/osteraktion-2016.html
www.skijuwel.com
www.alpbachtal.at
www.wildschoenau.com

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen