menu

Timpanogos Cave National Monument

In Utah, op de steile rotsen van de Fork Canyon, bevinden zich in de schaduw van de machtige Timpanogos berg drie prachtige grotten. Hansen Cave, Timpanogos Cave en Middle Cave herbergen wonderbaarlijke formaties en natuurlijke fenomenen die iedereen eens gezien moet hebben. Laat u verassen in een ondergrondse wereld vol fantastische plaatjes.,

Timpanogos Cave National Monument is enkel te voet te bezoeken en dit doe je het best met een paar stevig wandelschoenen. Hierbij is het slim om met een gids de speciaal voorziene wandelroute te volgen, die start aan de ingang van adembenemende Hansen Cave en eindigd in de grote Timpanogos Cave.

Wat de structuur betreft kan men rekenen op stalagmieten in een mix met de zacht golvende textuur van de “Flowstone”. Het geheel is een fabelachtige omgeving waarin mensen zichzelf helemaal kunnen verliezen. Wie op zoek is naar het ondergrondse dwergenrijk kan zijn zoektocht hier beginnen.

Deze rotsen dragen ook een hele rijke geschiedenis met zich mee die voor allen zeker de moeite waard is om eens ontdekt te worden. Wat de fauna en de flora betreft vindt men een unieke collectie die men enkel in deze rotsen zal aantreffen. Dit is een plek waar u zeker genoeg tijd voor moet uitrekken, er valt van alles te beleven!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen