menu

Thee drinken in het Peninsula Hotel Hong Kong

Als je in Hong Kong op vakantie bent en je hebt wel eens zin om te ervaren hoe het er in de koloniale periode aan toe ging kun je thee gaan drinken in het Peninsula Hotel. Ooit was dit het hotel de uitgesproken plaats voor gouverneurs, generaals en leden van de Koninklijke familie.

Vandaag de dag is dit hotel nog steeds een van de meest luxueuze van de stad en zelfs van Azië en hun Peninsula Tea Set ritueel is in de laatste 80 jaar amper gewijzigd. Thee drinken vindt plaats in de lobby van het hotel, versierd met dure wandtekeningen en wordt opgediend in een thee set die precies uit Alice in Wonderland komt. Bij je thee krijg je de nodige bijhorende cake, kleine sandwiches en andere lekkernijen. Het geheel wordt opgediend met zilveren dienblad en bestek.

Je kunt alle dagen thee drinken van 14 uur tot 20 uur en reserveren hoeft niet. In de weekends kan het er iets drukker zijn en moet je misschien rekening houden met een kleine wachttijd. Het hotel ligt op Salisbury Road, Kowloon vlakbij de oversteekplaats en enkele metro-uitgangen. Om binnen te mogen is er een kledingcode.

Trek je ook richting Hong Kong? Ontdek dan alvast ons reisverhaal, de bezienswaardigheden, transportmogelijkheden en meer informatie.

P.S. Wij zijn zelf geen thee gaan drinken doch konden zonder problemen het hotel binnen en een kijkje nemen in de lobby. Met onze short en baskets aan.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen