menu

The Star Ferry in Hong Kong

De Star Ferry in Hong Kong

De Star Ferry is nog steeds het ideale vervoersmiddel van menig inwoner van Hong Kong. Reeds in de jaren 1900 vaarde de Star Ferry in de wateren rond Hong Kong. Bij toeristen is de Star Ferry niet alleen een ideaal transportmiddel om vooral de verbinding tussen Kowloon en Hong Kong Island te doen maar tevens een prachtig moment om de skyline van deze wereldstad van op de wateren te bezichtigen.

Volgens de klasse die u boekt kan u bovendeks met airco of op het gelijkvloers in tweede klasse zitten. Onze ervaring is dat het zowel boven als beneden weinig verschil uitmaakt, uiteindelijk zit u er ook niet alleen op, meer dan 70000 mensen per dag maken namelijk samen met u de oversteek. U zit er ook maar een twintigtal minuten op, het airco voordeel is dus ook maar heel tijdelijk.

Tegenwoordig kan u ook op andere manieren de oversteek maken doch voor de paar Hong Kong dollars dat dit kost is dit een onvergetelijk moment. Met de MTR en bus zal u er niet goedkoper geraken.

De Star Ferry stopt op 4 plaatsen: Tsim Sha Tsui, Central, Wan Chai en Hung Hom.
Iedere 15 a 20 minuten is er een oversteek tussen ongeveer 07u00 en 20u00.

Voor meer info: www.starferry.com.hk

star ferry

 

Dit vonden wij ook leuk

  • Ocean Park
  • Langste roltrappen ter wereld
  • Hoge gebouwen
  • Victoria Peak
  • Winkelen In Hong Kong

,

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen