menu

The Keys

Eén van de belangrijkste redenen om de Florida Keys te bezoeken is zijn tropische omgeving. Naast de talrijke koraalriffen en de ongelooflijke vegetatie tref je er ook planten en dieren aan die je nergens anders in de USA zal terugvinden. Reeds van bij het begin dat er op de Keys zich van alles ontwikkelde stond water centraal. Nu de dag van vandaag draait alles er rond de zee en watersporten. Zo kan je er duiken, snorkelen, surfen en vissen. Maar het mooiste op de Keys zijn ongetwijfeld de zonsondergangen.

Ga je naar de Keys dan zijn er een aantal mogelijkheden om enkele dagen door te brengen te midden van exotische stranden met zicht op de vele bountystranden.

Key Largo
Is het grootste eiland en ook het eerste die je tegenkomt als je vanuit Miami komt.
» Key Largo

Islamorada
Dit eiland heeft zichzelf uitgeroepen tot de beste stad ter wereld om aan sportvissen te doen. Wil je weten waarom?
» Islamorada

Marathon
Is gelegen tussen Key West en Key Largo en is een beetje het centrum van The Keys.
» Marathon

Key west
Is het meest zuidelijke punt van de US en zo’n goede 100 km verder ben je in Cuba. Exotische stranden en talrijke resorts omgeven door palmbomen wachten er op u.
» Key West

,The Keys zijn het meest zuidelijk gelegen deel van de Verenigde Staten en stralen een alledaags, ontspannen en vakantieachtig sfeertje uit. Vanaf het grootste eiland, Key Largo, tot het diepste punt op Key West, zijn The Keys verbonden met maar liefst 42 bruggen waarvan één zelfs een lengte heeft van 7 miles.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen