menu

Stranden Zuid Frankrijk

Strand en goed weer, dat is wat heel wat mensen zoeken. Er is geen enkele andere regio in Frankrijk die zo veel zekerheid kan geven rond zon dan de kustlijn van de Franse Rivièra. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn. Veel stranden zijn heel druk en vaak moet je een toegangsprijs betalen om te mogen zonnen op het strand.,

De gehele kust van Zuid Frankrijk bevat tal van toeristische dorpen en steden die niet alleen een strand hebben maar vaak ook zeer levendig zijn. We denken hierbij aan Toulon, St Tropez, Sainte-Maxime, Cannes, Antibes, Nice, Villefranche-sur-Mer, Cap Ferrat, Monaco en Menton.

Kies je je bestemming uit in functie van het strand kijk dan misschien best even of het een zandstrand of keienstrand is. Zeker voor gezinnen met kinderen kan een keienstrand wel eens tegenvallen, en er zijn er een hele hoop in Frankrijk.

Voor meer informatie over Zuid Frankrijk kun je terecht op onze uitgebreide reisgids of ga op zoek naar meer informatie rond een vakantie in Frankrijk.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen