menu

Stranden Thailand

De Thaise stranden zijn internationaal bekend als een waar paradijs. Het witte zand en de azuurblauwe zee, dat bij vrijwel alle stranden te vinden is, zijn de grootste aantrekkingsfactor voor toeristen. De talrijke eilanden dragen bij tot het succes van Thailand als toeristische bestemming.,

Het weer ter plaatse is uiteraard afhankelijk van de ligging, maar over het algemeen is er veel zon en is het er warm tot zeer warm, op enkele maanden na. In Thailand is er namelijk een regenseizoen, maar de precieze periode waarin dit valt en de hoeveelheid regen is verschillend op verschillende plaatsen.

Op veel stranden worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld duiken en windsurfen. Maar ook naast het water zijn er allerlei dingen te doen: zo zijn er aan de Thaise kust heel wat golfterreinen. Al deze sporten zorgen voor een aangename afwisseling van het zonnen, en door het prachtige kader zijn ze vaak erg in trek bij de toeristen.

Meestal zijn er in de buurt van het strand wel restaurants te vinden. Al naargelang de populariteit van het strand of de kuststad in kwestie, bieden deze restaurants allerlei gerechten aan, gaande van Thaise visgerechten (dit soort restaurants zijn vrij frequent) tot westerse maaltijden (vooral te vinden bij toeristische stranden).

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen